Profil / Design / Print / Display

Display

Display leverer deler til butikkinnredning og displaymateriell. Egen produksjon i Trondheim i kombinasjon med import. Vi leverer spesialtilpassede løsninger og har i tillegg en rekke standardprodukter i sortimentet. Display ble etablert i 1994 og er i dag en del av Xmedia.

Vi har utstyr for fresing (CNC), kapping, vakuumforming, stansing og bøying av plast. Vi har moderne maskinpark for digitalprint i store og små formater, alt fra kataloger til store plater og bannere. Vi har også en avdeling i Polen for større serier. Vi har en stor monteringshall og lager i Trondheim.

Norservice-konsernet har i tillegg flere virksomhetsområder, som reklamebyrå og møbelfabrikk. Oversikten finner man på www.norservice.no.

Vi lager 3D-skisser med idé og løsningsforslag til kundene. Vi er med på befaring hos sluttkunde om ønskelig og leverer alt fra idé – prototyp – prøveserier – produksjon – distribusjon og installasjon / montering. Vi kan ta oss av lager og distribusjon, samt oppfølging i butikk etter at varene er levert.

Våre kunder er i hovedsak forhandlere innen bransjene: Butikkinnredning, reklamebyrå og skilt / dekor. Vi har et bevisst forhold til bransjens krav og gjør kontinuerlige evalueringer av oss selv for å etterleve disse.

Netthandel på Display.no