AdWords/annonsering - digital markedsføring - Xmedia

Best på digital markedsføring

Skal du bruke pengene på annonsering i papiravisa, eller finnes det bedre alternativer der du når ut til flere for mindre penger? Digital markedsføring er ikke bare «det neste store», det har allerede vært aktuelt for mer eller mindre alle bedrifter som selger en tjeneste eller et produkt.

Vi hjelper deg med å skreddersy kampanjer tilpasset dine behov. Primært blir annonsene dine distribuert gjennom Google AdWords-nettverket, som gjør at bedriften din kan promoteres både i søkemotorens egne resultater, men også på de flere hundre tusener av partnernettsidene som publiserer annonser fra AdWords. Gode resultater er ikke langt unna!

Alt du behøver for å komme igang med digital markedsføring er noe å selge, og et mål hvem du ønsker å nå. Med denne informasjonen i hånd kan vi skreddersy én eller flere kampanjer som sikrer at du når ut til riktig målgruppe. Du setter selv et daglig budsjett, og vi skaper de beste resultatene innenfor denne rammen.

Ønsker du å annonsere direkte til en nettavis eller en spesifikk publikasjon, så hjelper vi deg også med dette. Vi kan bistå med alt fra ideer til kampanjer til en totalpakke der vi også designer og setter opp annonsene.