Avdeling Butikk-/messeutstyr

  • En komplett leverandør av displayutstyr siden 1994.

  • Stor maskinpark i Trondheim og i Polen som kan levere alt av butikkinnredning.

  • Bli synlig på messestand med utstyr fra Xmedia.

Alt innen displayutstyr

Display ble etablert i 1994 og er i dag en del av Xmedia AS.

Vi leverer displaymateriell for butikk og utstilling. Dette kan være spesialtilpassede løsninger som passer akkurat ditt behov, men vi har også en rekke standardprodukter i sortimentet. I vår moderne maskinpark for digitalprint i store og små formater, produserer vi alt fra kataloger til store plater og bannere. Vi har også en avdeling i Polen for større serier og spesialproduksjon.

Trenger du 3D-skisser med idé og løsningsforslag, så bistår vi med det. Vi er med på befaring hos sluttkunde om ønskelig og leverer alt fra idé – prototype – prøveserier – produksjon – distribusjon og installasjon / montering.

Med eget lager og et godt nettverk innen distribusjon, samt oppfølging i butikk, er vi en komplett leverandør fra bestilling til levering av varene..

Vi har et bevisst forhold til bransjens krav og gjør kontinuerlige evalueringer av oss selv for å etterleve disse.

Praktisk, men også innbydende

Vi har utstyr for fresing (CNC), kapping, vakuumforming, stansing og bøying av plast. Vi har moderne maskinpark for digitalprint i store og små formater, alt fra kataloger til store plater og bannere. Vi har også en avdeling i Polen for større serier. Vi har en stor monteringshall og lager i Trondheim.

Blant kunder vi tidligere har levert butikkinnredning og displaymateriell til finner vi blant annet Bunnpris, Skeidar, Rema 1000, Juritzen Forlag og en rekke andre større aktører. Du kan gjennom Display.no, som er heleid av Xmedia, bla i alle våre produkter som også kan bestilles online.

Andre produkter som omfatter butikkinnredning kan være plakatlister, plakatholdere, gatebukker, menyholdere og så videre. Ta kontakt med oss med din forespørsel og ditt behov – vi kan nesten garantert løse det.

Komplett leverandør av messeutstyr

Skal du og bedriften din på messestand? Allier deg med Xmedia, og vær sikker på at du blir synlig nok. Vi både designer, produserer og monterer komplette messestands i alle størrelser. Enten du bare skal ha en liten stand med en roll up-banner, eller trenger komplett utstyr med digitale skjermer, gigantiske bannere og mer til.

Køsystemer, oppslagstavler, iPad-holdere og lyskasser er blant noen av produktene vi kan levere. Se for øvrig Display.no, som er heleid av Xmedia, der du også kan bestille messeprodukter direkte i nettbutikken.

Vi lager 3D-skisser med idé og løsningsforslag til kundene. Vi er med på befaring hos sluttkunde om ønskelig og leverer alt fra idé – prototyp – prøveserier – produksjon – distribusjon og installasjon / montering. Vi kan ta oss av lager og distribusjon, samt oppfølging i butikk etter at varene er levert.