Butikkinnredning - hyller, skilt, gatebukker, plakatholdere - Xmedia

Praktisk, men også innbydende.

Vår avdeling Display leverer deler til butikkinnredning og displaymateriell. Egen produksjon i Trondheim i kombinasjon med import. Vi leverer spesialtilpassede løsninger og har i tillegg en rekke standardprodukter i sortimentet. Display ble etablert i 1994 og er i dag en del av Xmedia.

Vi har utstyr for fresing (CNC), kapping, vakuumforming, stansing og bøying av plast. Vi har moderne maskinpark for digitalprint i store og små formater, alt fra kataloger til store plater og bannere. Vi har også en avdeling i Polen for større serier. Vi har en stor monteringshall og lager i Trondheim.

Blant kunder vi tidligere har levert butikkinnredning og displaymateriell til finner vi blant annet Bunnpris, Skeidar, Rema 1000, Juritzen Forlag og en rekke andre større aktører. Du kan gjennom Display.no, som er heleid av Xmedia, bla i alle våre produkter som også kan bestilles online.

Andre produkter som omfatter butikkinnredning kan være plakatlister, plakatholdere, gatebukker, menyholdere og så videre. Ta kontakt med oss med din forespørsel og ditt behov – vi kan nesten garantert løse det.