Avdeling Design og idé

  • Xmedia har dyktige grafiske designere som leverer alt innen design og idé.

  • Å ha en gjennomgående rød tråd i den grafiske profilen er viktig.

  • Logoen er utvilsomt det viktigste elementet i en grafisk profil.

Et komplett grafisk byrå

Vi har egne team bestående av både grafiske designere og webdesignere som er klare til å utføre jobben du trenger.

Av tjenester vi kan levere kan vi nevne ny logo til bedriften, annonser for bruk på alle formater (web, mobil, print) og totale profilmaler som inkluderer alt fra logo til brevark, stempel, t-skjorter og så videre. Vi designer det meste!

Oppsett, idé og design av komplette hefter og magasiner er også noe vi tilbyr.

Skap identitet gjennom farger og form

Uttrykket «å ha en rød tråd» brukes i mange sammenhenger, og vi kommer ikke foruten det når man snakker om markedsføring og synliggjøring av bedriften. For hvordan tror du at kundene gjenkjenner deg? Jo, det er gjennom den grafiske profilen der alt fra fargevalg, elementer og logo er nødt til å ha en sammenheng.

Xmedia har eget kreativt team som daglig jobber med utforming av grafiske profiler for norske bedrifter. Den viktigste delen av en bedrifts grafiske profil er nok logoen, men utover dette er det mange kreative måter å bruke grafiske elementer fra den profilen man utformer slik at bedriftens ansikt blir lagt merke til utad.

Når Xmedia lager grafisk profil for din bedrift, så involverer vi deg i prosessen slik at vi virkelig forstår hvilken retning deres bedrift ønsker å vende mot. Deretter kommer vi opp med ideer og skisser, før prosjektet i sin helhet overleveres som en komplett grafisk profil med logo, grafiske elementer, fargekoder og oppsett på alt fra brevmaler/epost til andre profileringsområder.

I tillegg har Xmedia egen produksjonshall slik at vi kan levere alt av profil- og reklameartikler innen kort tid etter at deres nye grafiske profil er ferdigutformet.

Skap identitet gjennom en logo

Å ha en «riktig logo» kan bety mye for bedriften din. Logoen din er det kundene dine enkelt skal kjenne deg igjen på, og den kommer til å prege alt fra nettsider til skilt, profiltøy og så videre. Derfor er det viktig at den ikke bare viser navnet til bedriften, men at den sender et signal eller budskap til kundene dine.

I Xmedia har vi mange års erfaring med produksjon av logoer. Vi fornyer og moderniserer gamle logoer dersom du ikke føler deg klar for å skape noe helt nytt, eller så tar vi full kontroll over oppdraget der vi bruker vår kreativ kompetanse til å komme opp med idé, konsept og skisse før vi designer den endelige logoen.

Hva er fordelen med å velge oss til å designe din logo? For uten det faktum at resultatet trolig blir svært bra, så har vi også egen produksjonslogo. Det vil si at veien er kort fra at du ser logoen på skjermen til at den befinner seg på t-skjorter, gensere, kopper, bannere, bilen din eller på ditt splitter nye skilt. Du slipper å styre med sending av filer i et virrvarr av formater – vi ordner alt du trenger for å synliggjøre bedriften din!