Bil- og vindusfolie - ulike folietyper for ulike behov - Xmedia

Unikt utseende med høykvalitets folie

Foliering er en effektiv og kostnadsriktig metode for å vise bedriftens profil utad. Enten det er foliering av bil der man kan vises i trafikken hver eneste dag, eller om det er foliering av vinduene på utsiden av kontorlokalene. En av fordelene med folie er at den enkelt kan fjernes igjen, slik at man jevnlig kan skifte ut budskapet om dette skulle være ønskelig.

Det finnes nesten ikke begrensninger for hva vi kan tilby innen foliedekor. Hver eneste uke produserer vi ny og unik folie til norske bedrifter, der mange også ønsker at vi skal designe folien først. Vi leverer mange ulike typer folie, med alt fra glassklar folie til frostet folie. Kontakt oss for eksempler og pristilbud.

Folie kan også monteres på andre områder enn vinduer og biler. Folie kan også monteres på vegg, og kan være en langt mer effektiv måte å forandre fargen på en vegg på enn å måtte ty til malingsspannet. Eller om man ønsker å dekke en vegg med et heldekkende motiv, så er folie også en optimal løsning.

I tillegg til å designe folien for deg, så produserer vi også folien in-house. Deretter har vi også egne montører som mer enn gjerne tar på seg oppdraget med å foliere vinduene, veggen eller bilen til bedriften din.