Hvis du kunne fått alt levert fra én og samme leverandør, ville ikke det vært det mest praktiske for deg og din bedrift?

Hos Xmedia har vi «in-house produksjon», som betyr at vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen – nærmest uansett hva du bestiller.

I korte trekk betyr det altså at vi kan skissere og designe en logo eller en grafisk profil til bedriften din, før vi deretter produserer skilt, foliedekor, bildekor, profiltøy og lignende.

Som om ikke det var nok, så kan vi også montere det hele i deres lokaler (Trondheim og omegn). Er det produsert noe som skal leveres, så leverer vi også på døren – på dagen!

Den komplette leverandøren

Med andre ord bør Xmedia være et naturlig valg når det kommer til grafisk design, produksjon av skilt, dekorfolie og lignende produkter. Vi følger deg nemlig i hele prosessen.

Ta turen innom vår designavdeling for å se utvalgte referanser på hva vi har levert tidligere. Vi designer alt fra logoer til magasiner, hefter, annonser og bannere til nettsider og nettbutikker.

Vi er også glade i unike og spesielle bestillinger, så her er det bare å kontakte oss med din forespørsel.

Bjørn Tore Boquist
Web- og systemutvikler
Bjørn Tore jobber som web- og systemutvikler hos Xmedia. Siden han lagde sin første nettside så langt tilbake som i 2001, har webutvikling og webdesign gått fra å være en hobby til å bli en fulltidsjobb. Etter å ha drevet eget firma i flere år ble Bjørn Tore en del av Xmedia i 2015.

bt@xmedia.no