Grafisk profil - skap bedriftens identitet hos Xmedia

Skap identitet gjennom farger og form

Uttrykket «å ha en rød tråd» brukes i mange sammenhenger, og vi kommer ikke foruten det når man snakker om markedsføring og synliggjøring av bedriften. For hvordan tror du at kundene gjenkjenner deg? Jo, det er gjennom den grafiske profilen der alt fra fargevalg, elementer og logo er nødt til å ha en sammenheng.

Xmedia har eget kreativt team som daglig jobber med utforming av grafiske profiler for norske bedrifter. Den viktigste delen av en bedrifts grafiske profil er nok logoen, men utover dette er det mange kreative måter å bruke grafiske elementer fra den profilen man utformer slik at bedriftens ansikt blir lagt merke til utad.

Når Xmedia lager grafisk profil for din bedrift, så involverer vi deg i prosessen slik at vi virkelig forstår hvilken retning deres bedrift ønsker å vende mot. Deretter kommer vi opp med ideer og skisser, før prosjektet i sin helhet overleveres som en komplett grafisk profil med logo, grafiske elementer, fargekoder og oppsett på alt fra brevmaler/epost til andre profileringsområder.

I tillegg har Xmedia egen produksjonshall slik at vi kan levere alt av profil- og reklameartikler innen kort tid etter at deres nye grafiske profil er ferdigutformet.