Krus- og glasstrykk - trykk med logo eller motiv - Xmedia

Unike kopper og glass med trykk

Vi silketrykker logo eller motiv på krus og glass.  Logo fortrykkes på spesialpapir og trykket overføres for hånd til kruset eller glasset. Så brennes dette i ovn på 800 grader for få et holdbart resultat som tåler oppvaskmaskin.  Motivet kan plasseres etter ditt ønske, enten utenpå kruset, inni, under eller på hanken.

Dersom du ikke finner et krus du ønsker i vårt utvalg, så er det ikke noe i veien for at du selv skaffer krus som vi trykker på. Dette gjelder også for glass, flasker, fat og vaser og lignende.  Kontakt oss først, så er vi sikre på at produktet du har valgt egner seg for trykking og brenning.

Ved vår produksjonshall på Melhus like utenfor Trondheim kan vi brenne motiver på det meste av kopper, krus og glass. Vi leverer både større bestillinger til bedrifter, men kan også tilby våre tjenester til privatpersoner. Se for øvrig nettbutikken Tshirt.no (eid og drevet av Xmedia) for flere produkter innen denne kategorien.

Under her ser du en oversikt over hvilke kopper vi har på lager for brenning av motiver på. Hvorfor velge oss når du trenger kopper med motiv på? Kjapp produksjon, stor kapasitet og levering er noen av fordelene med å velge Xmedia.