Logo - få ny logo til bedriften hos Xmedia

Skap identitet gjennom en logo

Å ha en «riktig logo» kan bety mye for bedriften din. Logoen din er det kundene dine enkelt skal kjenne deg igjen på, og den kommer til å prege alt fra nettsider til skilt, profiltøy og så videre. Derfor er det viktig at den ikke bare viser navnet til bedriften, men at den sender et signal eller budskap til kundene dine.

I Xmedia har vi mange års erfaring med produksjon av logoer. Vi fornyer og moderniserer gamle logoer dersom du ikke føler deg klar for å skape noe helt nytt, eller så tar vi full kontroll over oppdraget der vi bruker vår kreativ kompetanse til å komme opp med idé, konsept og skisse før vi designer den endelige logoen.

Hva er fordelen med å velge oss til å designe din logo? For uten det faktum at resultatet trolig blir svært bra, så har vi også egen produksjonslogo. Det vil si at veien er kort fra at du ser logoen på skjermen til at den befinner seg på t-skjorter, gensere, kopper, bannere, bilen din eller på ditt splitter nye skilt. Du slipper å styre med sending av filer i et virrvarr av formater – vi ordner alt du trenger for å synliggjøre bedriften din!

Rull lengre ned på siden her for å se eksempler på logoer og annet grafisk arbeid vi tidligere har gjort. Send oss gjerne en forespørsel for å få et prisoverslag!