Visste du at Xmedia er Midt-Norges mest komplette leverandør av grafiske tjenester? Selv om våre lokaler ligger på Lade like utenfor Trondheim sentrum, og på Melhus, så har vi kunder over hele landet.

Allikevel er det i Trondheimsregionen vi har de fleste kundene våre – og de nyter godt av vår komplette leveringsstrategi.

For i reklamebyrået Xmedia overlater vi ikke bare et produkt i hendene til deg uten å fullføre jobben. Bestiller du for eksempel en logo hos oss, så hjelper vi deg også med produksjon og montering av skilt.

Skal bedriften din ha ny grafisk profil, så produserer vi også matchende dekorfolie og monterer disse i kontorlokalene deres.

Fra skilt og folie til nettsider og logo

Eller om dere skulle trenge messe- og displayutstyr, så hjelper vi deg først å finne riktig produkt. Deretter kan vi leverer det på døren.

Og for å ikke snakke om nettsider, der vi følger deg hele veien fra idé og skissering til ferdig design og utvikling. Skal du starte nettbutikk, så blir vi både en rådgiver og samarbeidspartner. Du har kanskje skjønt tegninga?

Med fire avdelinger for design, print, display og profil er vi Midt-Norges mest komplette reklamebyrå innen grafiske tjenester. Våre kunder er både små og store bedrifter, og intet oppdrag er for lite for oss. Vi kan levere det meste – her er det (nesten) bare fantasien som setter grensene!

Ønsker du et lokalt reklamebyrå som ikke bare kan levere og produsere, men som også kan være en rådgivende og trygg samarbeidspartner, så velger du Xmedia. Mange av våre faste kunder bruker oss konsekvent ettersom de alltid vet hva de får.

Kvalitet. Fra produksjon til levering og ferdig montering.

Bjørn Tore Boquist
Web- og systemutvikler
Bjørn Tore jobber som web- og systemutvikler hos Xmedia. Siden han lagde sin første nettside så langt tilbake som i 2001, har webutvikling og webdesign gått fra å være en hobby til å bli en fulltidsjobb. Etter å ha drevet eget firma i flere år ble Bjørn Tore en del av Xmedia i 2015.

bt@xmedia.no