Netthandelen tar en stadig større andel av det norske shopping-markedet, og i dag finnes det knapt ikke et produkt man ikke får kjøpt på nett. Mange sitter mer gründerspirer og tanker om å selge sine produkter på nett – men hvor skal man begynne?

Det første du må gjøre er å finne en trygg leverandør av Magento-nettbutikker i Trondheimsområdet, og da er Xmedia et naturlig valg.

I fjor ble det solgt for over 17 milliarder kroner i norske nettbutikker. Du kan bidra til at dette tallet øker fremover, gjennom egen nettbutikk! Å starte en suksessrik nettbutikk er mer tidkrevende enn hva mange tror, men med pågangsvilje, grundig research og et brennende ønske om å lykkes, så er mulighetene store.

Samtidig som man må ha med seg noen som er dyktige på Magento, naturligvis.

For hvorfor anbefaler vi Magento som system for nettbutikken din? Jo, nettopp fordi dette er verdens beste og mest avanserte nettbutikk-løsning som er gratis å bruke. Det finnes knapt ikke en funksjon eller mulighet som kan løses «rett ut av boksen» eller gjennom ulike innstikk/plugins.

Magento powers 2X more large, fast growing companies in Europe than anyone else—53 to be exact, versus 26 for the nearest platform.

I tillegg kan Magento-nettbutikker integreres rett opp mot eksisterende kassasystemer eller lagermoduler, noe som er ekstra gunstig hvis du allerede driver fysisk butikk i en eller annen form.

Nettbutikk med Magento eller WooCommerce

Xmedia leverer skreddersydde Magento-nettbutikker til bedrifter i Trondheim, men også ellers i landet.

Vi blir med deg gjennom hele fasen, fra planlegging og skissering av nettbutikken til ferdig design og utvikling. Vi hjelper deg med integrering og rådgivning angående betalingsløsninger (NETS, Dibs, Klarna etc.) og vedlikeholder også nettbutikken din i fremtiden.

Hører vi fra deg?

Bjørn Tore Boquist
Web- og systemutvikler
Bjørn Tore jobber som web- og systemutvikler hos Xmedia. Siden han lagde sin første nettside så langt tilbake som i 2001, har webutvikling og webdesign gått fra å være en hobby til å bli en fulltidsjobb. Etter å ha drevet eget firma i flere år ble Bjørn Tore en del av Xmedia i 2015.

bt@xmedia.no