Avdeling Marked & rådgivning

  • Xmedia har et stort markedsteam med ulike kompetanseområder.

  • Vi ser bedriften din fra et annet perspektiv - og kommer med våre beste tips til profilering.

  • Veien fra en god idé til realisering er langt - men blir langt kortere med bistand fra vårt markedsteam.

Bli en del av vår kommunikasjonspark

Våre kreative hoder er samlet i Xmedias flotte lokaler på Lade i Trondheim. Her starter spiren til nye ideer. Dette er vårt produktive møtested og treffpunkt, et herlig mylder av kreative prosesser og produksjon. Med tillitt og kunnskap får vi kundene våre til å vokse og synes i sin markedsføring.

Alle våre rådgivere har erfaring fra grafisk design, trykk og reklamebyrå. Vår markedsavdeling samarbeider tett opp mot Xmedias øvrige avdelinger for å sikre deg riktig levering til riktig pris. Gjennom vårt effektive markedsteam får du et kvalitetssikret produkt og kostnadseffektiv produksjon.

 

Lykkes med bedriftens profil

Sliter dere med å synliggjøre bedriften? Er det på tide å forandre strategi? Kanskje er dere ikke synlig nok utad? Alle våre rådgivere har erfaring innen grafisk bransje og markedsføring, og kan hjelpe din bedrift fra A til Å med alt fra bedriftsstrategi til konsept og ideer.

Eksempler på caser der våre rådgivere har hjulpet bedrifter kan være alt fra å planlegge dekor på kontorlokaler til å komme opp med en idé til grafisk profil som gir en rød tråd i hele bedriftens markedsføring.

Vi anbefaler de riktige løsningene som passer med din bedrifts behov, og vår kompetanse er sterk både når det kommer til grafisk arbeid samt markedsføring. Våre rådgivere tar gjerne en uformell prat med deg og din bedrift for å finne ut hvordan vi kan hjelpe dere til å lykkes enda mer!

Utvikling av konsepter

Sitter dere med en god idé, men ikke vet helt hvilken ende man skal begynne i? Konseptutvikling er et komplisert fag, og ofte vet man ikke helt hva man ønsker før man får noen andre til å fortelle en det.

Vår markedsavdeling har lang erfaring med konseptutvikling, og jobber med kunder i mange ulike bransjer. Et eksempel på konseptutvikling kan være et boligprosjekt, der vi blir hyret inn for å komme med et unikt konsept til et nytt leilighetskompleks som planlegges. Da gjør vi hele jobben fra navn og idé til prospekter, nettside, skilt og så videre.