Messeutstyr - oppslagstavler, lyskasser, iPad-holdere m.m - Xmedia

Komplett leverandør av messeutstyr

Skal du og bedriften din på messestand? Allier deg med Xmedia, og vær sikker på at du blir synlig nok. Vi både designer, produserer og monterer komplette messestands i alle størrelser. Enten du bare skal ha en liten stand med en roll up-banner, eller trenger komplett utstyr med digitale skjermer, gigantiske bannere og mer til.

Køsystemer, oppslagstavler, iPad-holdere og lyskasser er blant noen av produktene vi kan levere. Se for øvrig Display.no, som er heleid av Xmedia, der du også kan bestille messeprodukter direkte i nettbutikken.

Vi lager 3D-skisser med idé og løsningsforslag til kundene. Vi er med på befaring hos sluttkunde om ønskelig og leverer alt fra idé – prototyp – prøveserier – produksjon – distribusjon og installasjon / montering. Vi kan ta oss av lager og distribusjon, samt oppfølging i butikk etter at varene er levert.

Våre kunder er i hovedsak forhandlere innen bransjene: Butikkinnredning, reklamebyrå og skilt / dekor. Vi har et bevisst forhold til bransjens krav og gjør kontinuerlige evalueringer av oss selv for å etterleve disse.