Nabo-laget er et nybyggprosjekt fra Aktiv Nybygg som hadde salgsstart våren 2017. Prosjektet omfatter i første omgang 14 familieboliger i hjertet av Trondheim, med høy standard fra utbygger Talgø.

Xmedia har levert komplett profil til Nabo-laget. Det inkluderer idé og konsept, prospekter, nettside med boligvelger samt annonser for digitalt og print. Vi har også levert byggeplasskilt, flyers og diverse annet materiell.

Nettsidene er utformet med WordPress som plattform og gir kunden adgang til å redigere informasjon om leilighetene i prosjektet selv, oppdatere status på om de er ledige/solgt og så videre.

Konsept- og idéutvikling

Xmedia har lang erfaring med boligprosjekter og utvikling av ideer og konsepter til nybyggprosjekter. Dette har vi gjort med Nabo-laget, der vi utvikler et konsept for boligprosjektet samtidig som vi utformer grafisk profil med tilhørende logo for bruk i salgsoppgaver og på nettsider.

Ta gjerne en kikk på www.nabo-laget.no for det endelige resultatet.

Bjørn Tore Boquist
Web- og systemutvikler
Bjørn Tore jobber som web- og systemutvikler hos Xmedia. Siden han lagde sin første nettside så langt tilbake som i 2001, har webutvikling og webdesign gått fra å være en hobby til å bli en fulltidsjobb. Etter å ha drevet eget firma i flere år ble Bjørn Tore en del av Xmedia i 2015.

bt@xmedia.no