Nettsider - moderne og responsive hjemmesider fra Xmedia

Se pene ut, fungere bra.

Den overnevnte setningen ønsker vi at vår kunder skal føle når de får nye nettsider laget av oss. Gjennom mange års erfaring med webdesign og webutvikling vet vi hvordan en nettside skal utformes for å se bra ut på alle enheter som brukes i dag.

Våre kunder er både små og store bedrifter. Det betyr at vi kan lage nye nettsider til deg enten du driver et lite enkeltmannsforetak som behøver en enkel bedriftspresentasjon på nett, eller om du er en del av et større firma som vil ha noe mer komplekse nettsider.

Nettsidene vi produserer tilrettelegges slik at kunden selv kan redigere innhold i etterkant, og skulle man oppleve problemer med dette så tilbyr vi support/opplæring både gjennom fysisk møte, telefon/e-post eller gjennom fjernstyring av deres datamaskin.

Kort oppsummet vil vi påstå at vi er en komplett leverandør av nettsider i Trondheim. Ta gjerne en titt på et utvalg av våre referanser nedenfor, så ser vi frem til å høre fra deg når du føler deg klar til å produsere de nye nettsidene dine på lag med oss.