Xmedia AS,
Fridheimveien 1,
7040 Trondheim,

Org.nr 916 623 119
post@xmedia.no
Tlf 400 41 141

Vår nettstedsadresse er: https://xmedia.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Foruten om bruk av kontaktskjemaer, så samler ikke Xmedia inn personopplsyninger ved bruk av nettsiden. Det er ikke mulig å opprette konto på nettsiden.

Kontaktskjemaer

Vi bruker kontaktskjemaer på nettsiden vår for å enkelt ta imot henvendelser fra våre kunder/besøkende. Personopplysninger som samles inn via kontaktskjemaer er navn og epostadresse. Innsende skjemadata blir lagret i en database for å sikre at beskjeder kommer frem. Dataene oppbevares i inntil 24 måneder. Denne informasjonen blir ikke benyttet til markedsføring.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å huske valg du gjør på nettsiden (vise/skjule meny til neste besøk) for en mer brukervennlig opplevelse av nettsiden. Ingen personopplysninger blir lagret som følge av bruk av cookies på Xmedia.no.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Xmedia bruker Google Analytics som statistikkverktøy for nettstedet. Ditt besøk vil bli loggført, men ingen personopplysninger blir samlet inn av verktøyet. Også din IP-adresse er anonymisert slik at dette heller ikke vil loggføres i verktøyet.