Det som kan printes, det leverer vi.

Selv om stadig flere ting digitaliseres, så er det fortsatt store behov for fysisk print. Enten du er på utkikk etter noen til å printe visittkort eller plakater, så ordner vi dette. Vi har en stor maskinpark med det meste av moderne maskineri, og det kan egentlig sies så enkelt som dette – kan det printes, så kan vi levere det.

Skal du trykke opp et større opplag av en bok? Vi fikser det. Prospekter eller magasiner? Intet problem. Plakater i både små og store formater for å profilere bedriften din eller en tjeneste? Du vet hvor du finner oss!

En av de store fordelene med å velge Xmedia som leverandør av visittkort, plakater og annen print er at vi er både reklamebyrå og produksjonsbyrå i en og samme bedrift. Dermed slipper du «ekstrakostnaden» som et reklamebyrå tar når de selger deg tilsvarende tjenester, for å så sende de til et eksternt produksjonsbyrå.

Vi kan levere slike tjenester til svært konkurransedyktige priser, samtidig som vi tilbyr kjapp produksjon, levering og eventuell montering.