Print - plakater, visittkort, brosjyrer, menyer m.m - Xmedia

Det som kan printes, det leverer vi.

Selv om stadig flere ting digitaliseres, så er det fortsatt store behov for fysisk print. Enten du er på utkikk etter noen til å printe visittkort eller plakater, så ordner vi dette. Vi har en stor maskinpark med det meste av moderne maskineri, og det kan egentlig sies så enkelt som dette – kan det printes, så kan vi levere det.

Skal du trykke opp et større opplag av en bok? Vi fikser det. Prospekter eller magasiner? Intet problem. Plakater i både små og store formater for å profilere bedriften din eller en tjeneste? Du vet hvor du finner oss!

En av de store fordelene med å velge Xmedia som leverandør av visittkort, plakater og annen print er at vi er både reklamebyrå og produksjonsbyrå i en og samme bedrift. Dermed slipper du «ekstrakostnaden» som et reklamebyrå tar når de selger deg tilsvarende tjenester, for å så sende de til et eksternt produksjonsbyrå.

Vi kan levere slike tjenester til svært konkurransedyktige priser, samtidig som vi tilbyr kjapp produksjon, levering og eventuell montering.