Plugins/hosting - påmeldingssystemer, utvikling, drift - Xmedia

Utvikling av moduler eller serverdrift

Driver du en bilforhandler, og ønsker å integrere nettsidene med bilene du selger på FINN.no? Eller trenger du en modul der brukerne dine kan melde seg på et spesielt arrangement? Vi hjelper deg med å finne en ferdig modul/plugin og spesialtilpasser den, eller utvikleren fra bunn av.

Med plugins og moduler finnes det uendelige muligheter å tilpasse et nettsted på. Ulike kunder i ulike bransjer har ulike behov, så følgelig vet vi aldri hva vår neste kunde kommer til å trenge på sine nye nettsider.

De fleste av våre kunder som vi lager nye nettsider til overlater hosting og vedlikehold av nettsidene til oss. Dette er en trygghet for deg som kunde, da du slipper å tenke på backup, oppdateringer, sikkerhetshull og alle andre behov en moderne nettside har.

Følgelig anbefaler vi på det sterkeste at du overlater hostingen til oss når du bestiller nye nettsider fra Xmedia. Inkludert i en typisk hosting-avtale er ikke bare en webserver der nettsidene dine ligger, men også domenenavn, e-post og support.