Avdeling Print og storformat

  • Det eneste vi ikke printer på er vann.

  • Xmedia leverer skilt i ulike størrelser.

  • Vi printer og monterer folie både på bil og vinduer.

  • Magasiner, visittkort, flyers og så videre - vi printer det meste.

Fra skilt til foldere og magasiner

Stort eller smått format? Vår printavdeling kan levere det meste. Våre komptetente medarbeidere innen storformat kan levere skilt i ulike størrelser og former, med utstyr som LED-belysning og lignende. Bilfolie, folie til dekor/innredning og vindusfolie er andre produkter fra storformat.

Spør oss – vi leverer det meste innen dekor og materiell til bedrifter!

Enten du trenger skreddersydde VIP-kort til et arrangement, eller stempler til bedriften din, så kan vår avdeling for småformat fikse dette. Vi leverer naturligvis også det meste annet av profilartikler, med alt fra penner til kopper, visittkort og så videre.

Bestiller du en tjeneste fra Xmedia, så utføres hele jobben hos oss. Alt fra design av folie til produksjon og print, samt montering. På denne måten kan vi selv sikre kvaliteten over hele linja – og du får et godt produkt, levert til riktig tidspunkt med en konkurransedyktig pris.

Ta kontakt med vår printavdeling for et pristilbud på akkurat din forespørsel.

Skilt i alle størrelser og former

Stort eller smått format? Vår printavdeling med sin omfattende maskinpark kan levere det meste. Våre kompetente medarbeidere innen storformat kan levere skilt i ulike størrelser og former, med utstyr som LED-belysning og lignende. Alt tilpasset din bedrifts behov og størrelse.

Den store fordelen med å bestille skilt fra Xmedia er kvalitet, leveringstid og montering – alt til konkurransedyktig pris. Siden vi både selger og produserer skiltene selv, så slipper du påslaget som reklamebyråene gjør når de selger deg tilsvarende produkter. Vi leverer alle type skilt, varselskilt, infoskilt og ikke minst «vanlige skilt» med bedriftens logo på.

Lengre ned ser du et utvalg av de skiltene vi har levert til våre kunder i Trondheim og omegn. Blant annet har vi levert lysende LED-skilt til et av Trondheims nyeste kjøpesenter, nemlig Sirkus Shopping. Resultatet ser du på bildet like under her.

Det finnes mange måter å lage et skilt på, og for å finne ut hva som passer best med arkitektur og din bedrifts profil tar vi gjerne et møte med deg. Dine ønsker og behov kombinert med vår erfaring vil garantert gi gode resultater og sørge for at kundene dine finner frem til bedriften din.

Bil- og vindusfolie

Foliering er en effektiv og kostnadsriktig metode for å vise bedriftens profil utad. Enten det er foliering av bil der man kan vises i trafikken hver eneste dag, eller om det er foliering av vinduene på utsiden av kontorlokalene. En av fordelene med folie er at den enkelt kan fjernes igjen, slik at man jevnlig kan skifte ut budskapet om dette skulle være ønskelig.

Det finnes nesten ikke begrensninger for hva vi kan tilby innen foliedekor. Hver eneste uke produserer vi ny og unik folie til norske bedrifter, der mange også ønsker at vi skal designe folien først. Vi leverer mange ulike typer folie, med alt fra glassklar folie til frostet folie. Kontakt oss for eksempler og pristilbud.

Folie kan også monteres på andre områder enn vinduer og biler. Folie kan også monteres på vegg, og kan være en langt mer effektiv måte å forandre fargen på en vegg på enn å måtte ty til malingsspannet. Eller om man ønsker å dekke en vegg med et heldekkende motiv, så er folie også en optimal løsning.

I tillegg til å designe folien for deg, så produserer vi også folien in-house. Deretter har vi også egne montører som mer enn gjerne tar på seg oppdraget med å foliere vinduene, veggen eller bilen til bedriften din.

Det som kan printes, det leverer vi.

Selv om stadig flere ting digitaliseres, så er det fortsatt store behov for fysisk print. Enten du er på utkikk etter noen til å printe visittkort eller plakater, så ordner vi dette. Vi har en stor maskinpark med det meste av moderne maskineri, og det kan egentlig sies så enkelt som dette – kan det printes, så kan vi levere det.

Skal du trykke opp et større opplag av en bok? Vi fikser det. Prospekter eller magasiner? Intet problem. Plakater i både små og store formater for å profilere bedriften din eller en tjeneste? Du vet hvor du finner oss!

Flere av Midt-Norges største eiendomsmeglere er kunder av oss, og vi printer hver eneste dag nye prospekter på vegne av kunder. Skal du utgi bok, magasin eller har behov for et stort opplag av foldere, så kan vi printe dette på kort tid til konkurransedyktige priser.

Med vår omfattende maskinpark kan vi printe alle tenkelige formater i ulike tykkelser og av forskjellig kvalitet. Ingen oppdrag er for store, ei for små!