Avdeling Profil

  • Det eneste vi ikke trykker på, er vann.

  • Silketrykkeriet går varmt av og til.

  • Store bestillinger på et hundre- eller tusentalls produkter? Ikke noe problem!

  • Brodering er den riktige teknikken for et mer eksklusiv preg.

  • Norskprodusert trykk på krus og glass.

  • Digital print er effektivt og kostnadsbesparende.

Midt-Norges ledende silketrykkeri

Xmedia har Midt-Norges ledende silketrykkeri. Produksjonen foregår på Melhus, 15 km sør for Trondheim. Med silketrykk kan man trykke på en rekke ulike materialer som tekstiler, selvklebende folie, plast, metall, keramikk og glass – ja stort sett det meste. Vi har også to broderingsmaskiner. Disse gir et godt supplement om man ønsker en annen og ofte mer eksklusiv merking av produkter.

Å se et budskap i nye sammenhenger; på mennesker, på jobb, i sosiale rom vekker oppmerksomhet. Klær og produkter med profilering er et medium som står folk nært. Gjennom et personlig og godt samarbeid vil vi gjerne inspirere deg til å lage gode reklame- og trykkløsninger for deg og dine kunder. Det eneste vi ikke kan trykke på er vann. Utover det er det din egen kreativitet som setter grensene.

Vi jobber hver dag for å gi deg trygghet når du bestiller trykk og profilklær til store eller mindre prosjekter.Klikk her for å bestille trykk og profilklær direkte på nett gjennom Tshirt.no!

Silketrykk på t-skjorter og profilklær

I Xmedia har vi høy kompetanse og lang erfaring på direkte silketrykk på t skjorter og profilklær. Dette er trykkmetoden som gir best holdbarhet på trykket. Vi trykker inntil 8 farger om gangen, både små og store opplag, på bryst, rygg og armer.

Vi gir råd for valg av plagg som gjengir motivet på beste måte.  Direkte silketrykk egner seg på t-skjorter, sweatshirts, tennisskjorter, polyester t skjorter og -gensere, handlenett i bomull, forklær og lignende.

Transfertrykk/idrettslag

Silketrykte  transfermerker er logo eller motiv som fortrykkes på papir eller plastfolie.  Merkene overføres til forskjellige underlag ved hjelp av en varmepresse. Skjært transferfolie  passer  for egennavn, tall og logoer i en farge og  lite opplag. Transfermerker er ofte den beste løsningen om man ikke kan trykke direkte på et plagg.

Dette gjelder ytterplagg, sekker, arbeidsklær, idrettstøy, og plasseringer som ikke kan silketrykkes direkte, som lommer, krager og lignende. Transfermerker kan bestilles i større opplag og lagres for senere påføring.

Brodering

Brodering direkte på et plagg gir et eksklusivt inntrykk. Vi tilpasser logoer og motiver slik at de blir mulige å brodere. På noen artikler broderer man for å oppnå nødvendig slite- og vaskestyrke. Dette gjelder spesielt arbeidstøy som kokkejakker, forklær, skjorter og lignende.

Ellers er brodering særdeles egnet for jakker, strikkegensere, fleece, håndklær, pledd, sekker, PC vesker og luer. Vi har to broderimaskiner og tilbyr opp til 12 farger i samme broderi.

Krus- og glasstrykk

Vi silketrykker logo eller motiv på krus og glass.  Logo fortrykkes på spesialpapir og trykket overføres for hånd til kruset eller glasset. Så brennes dette i ovn på 800 grader for få et holdbart resultat som tåler oppvaskmaskin.  Motivet kan plasseres etter ditt ønske, enten utenpå kruset, inni, under eller på hanken.

Dersom du ikke finner et krus du ønsker i vårt utvalg, så er det ikke noe i veien for at du selv skaffer krus som vi trykker på. Dette gjelder også for glass, flasker, fat og vaser og lignende.  Kontakt oss først, så er vi sikre på at produktet du har valgt egner seg for trykking og brenning.

 

Digital direkte print

Vår digitale printmaskin  printer rett på plagg med en vannbasert farge i CMYK og hvit. Dette gir en meget myk overflate på trykket og vi kan gjengi svært detaljerte motiver og fotos på kulørte tekstiler. Print-metoden erstatter ikke vanlig silketrykk, men gir et godt supplement når man har fargerike motiver og små og mellomstore opplag.

Vi printer på hvite og kulørte plagg med minimum 80% bomull. Ikke nøl med å spørre på utfordrende motiver i mindre antall i tro på at det blir for kostbart. Det er det ikke lenger!