Jobber du i en bedrift som har én eller flere firmabiler rullende på veien daglig? I så fall bør du ikke undervurdere effekten av bilreklame og bildekor, selv om denne kanskje er vanskelig å måle. Men at profilering gjennom bilreklame bidrar til merkevarebygging er det ingen som helst tvil om!

Det finnes mange forskjellige måter å gjøre bildekor på, og hvilken man ønsker går først og fremst på budsjett.

For mens det er nokså rimelig å dekorere en varebil med firmalogo på sidene og bak, så er det en langt mer tidkrevende prosess dersom man skal helfoliere bilen. Heldigvis kan du få en god pris hos Xmedia, ettersom vi både designer dekoren, produserer folien og i tillegg monterer selve folien på bilen.

Eksempler på bilfolie vi har gjort

Den første bilen er et eksempel på bildekor vi har gjort for Rosenborg ballklubb, med en bil som loddes ut på Lerkendal i pausene.

Et annet eksempel er bilen som vi har designet, produsert og foliert på vegne av Lykke Hjemme (til høyre). Her her taket foliert i bedriftents farger for optimal profilering og ekstra synlighet.

Eller hva med helfoliering av bilen? Dette kan gjøres i bedriftens farge, eller med et helt spesielt og unikt design som virkelig skiller seg ut.

Bilreklame og profilering er en av de mer populære tjenestene fra Xmedia. Ta kontakt med vår printavdeling for et pristilbud på bilfolie på akkurat din(e) bil(er).

Bjørn Tore Boquist
Web- og systemutvikler
Bjørn Tore jobber som web- og systemutvikler hos Xmedia. Siden han lagde sin første nettside så langt tilbake som i 2001, har webutvikling og webdesign gått fra å være en hobby til å bli en fulltidsjobb. Etter å ha drevet eget firma i flere år ble Bjørn Tore en del av Xmedia i 2015.

bt@xmedia.no