Sæterenga er et nybyggprosjekt fra Varmbo som hadde salgsstart høsten 2017. Prosjektets første byggetrinn består av 23 eneboliger av høy kvalitet, som ligger like utenfor Trondheim sentrum med en ypperlig nærhet til marka.

Xmedia har vært Varmbos støttespiller hele veien, med utvikling av både idé, konsept og markedsføring, samt design og produksjon av prospekter og alt av salgsmateriell. Dette inkluderer også byggeplasskilt og diverse annet materiell.

I tillegg til den komplette profilen har Xmedia også levert en komplett nettside med boligvelger. Nettsiden er naturligvis responsiv, og er utviklet med WordPress som grunnmotor.

Førstevalget for nybyggprosjekter

I 2017 har Xmedia levert konsept, profil og nettside til en rekke nybyggprosjekter i Trondheim og omegn, og satser på å være den foretrukne leverandøren i Midt-Norge for lignende prosjekter av ulik art.

For å se profilmaterialet og nettsiden til Sæterenga besøker du www.seterenga.no.

Bjørn Tore Boquist
Web- og systemutvikler
Bjørn Tore jobber som web- og systemutvikler hos Xmedia. Siden han lagde sin første nettside så langt tilbake som i 2001, har webutvikling og webdesign gått fra å være en hobby til å bli en fulltidsjobb. Etter å ha drevet eget firma i flere år ble Bjørn Tore en del av Xmedia i 2015.

bt@xmedia.no