Sandbakktunet på Heimdal er et nybyggprosjekt i regi av Meglerhuset Nylander og Rett Hjem Arkitekter. Salgsstart var våren/sommeren 2016, og Xmedia ble valgt som leverandør av grafisk profil, nettside, brosjyrer og annonser for prosjektet. Nettsidene ser du på www.sandbakktunet.no.

Nettsidene er utviklet i WordPress, og er laget med et system der meglerne selv kan gjøre endringer på boligene slik at status oppdateres når leiligheter selges.

Det er også utviklet en boligvelger som gjør det enkelt å finne relevant informasjon via en grafisk fremstilling av boligblokkene. På denne måten vil interessenter alltid kunne finne den nyeste informasjonen om aktuelle leiligheter.

Grafisk materiale og profil

Logoen til konseptet er utviklet av grafisk avdeling hos Xmedia. Det ble laget en enklere profilmanual som hyppig ble brukt i annonsering og markedsføring for prosjektet.

Xmedia har også designet og satt opp annonser for Sandbakktunet, både for bruk på digitale plattformer og for tradisjonell print (aviser/magasiner).

Alt i alt har Sandbakktunet vært et spennende og omfattende prosjekt for Xmedia.

Relevante lenker:

www.sandbakktunet.no

www.nylander.no

www.retthjem.no

Bjørn Tore Boquist
Web- og systemutvikler
Bjørn Tore jobber som web- og systemutvikler hos Xmedia. Siden han lagde sin første nettside så langt tilbake som i 2001, har webutvikling og webdesign gått fra å være en hobby til å bli en fulltidsjobb. Etter å ha drevet eget firma i flere år ble Bjørn Tore en del av Xmedia i 2015.

bt@xmedia.no