Skilt - små skilt, store skilt, LED-belyste skilt - alt av skilt hos Xmedia

Skilt i alle størrelser og former

Stort eller smått format? Vår printavdeling med sin omfattende maskinpark kan levere det meste. Våre kompetente medarbeidere innen storformat kan levere skilt i ulike størrelser og former, med utstyr som LED-belysning og lignende. Alt tilpasset din bedrifts behov og størrelse.

Den store fordelen med å bestille skilt fra Xmedia er kvalitet, leveringstid og montering – alt til konkurransedyktig pris. Siden vi både selger og produserer skiltene selv, så slipper du påslaget som reklamebyråene gjør når de selger deg tilsvarende produkter. Vi leverer alle type skilt, varselskilt, infoskilt og ikke minst «vanlige skilt» med bedriftens logo på.

Lengre ned ser du et utvalg av de skiltene vi har levert til våre kunder i Trondheim og omegn. Blant annet har vi levert lysende LED-skilt til et av Trondheims nyeste kjøpesenter, nemlig Sirkus Shopping. Resultatet ser du på bildet like under her.

Det finnes mange måter å lage et skilt på, og for å finne ut hva som passer best med arkitektur og din bedrifts profil tar vi gjerne et møte med deg. Dine ønsker og behov kombinert med vår erfaring vil garantert gi gode resultater og sørge for at kundene dine finner frem til bedriften din.