Søkemotoroptimalisering - bli synlig i Google med SEO - Xmedia

Fra usynlig til synlig i Google

Trodde du at det bare var å lansere nye nettsider, så blir du automatisk godt synlig i Google? Det stemmer dessverre ikke, for selv om Google automatisk finner nettsidene dine og plasserer de i søkeresultatene, så kan konkurrentene dine ligge langt foran deg.

For man er nemlig nødt til å ta visse hensyn når man produserer nettsider dersom man vil at kundene skal finne nettsidene når de søker etter den tjenesten du tilbyr. Driver du for eksempel med salg av bruktbil i Trondheim, så bør dette være et nøkkelord du ligger blant de 10 første søkeresultatene i Google på. Enkelte bransjer har større konkurranse enn andre, og krever følgelig mer jobb for å oppnå gode resultater.

Vi hjelper deg med å tilpasse nettstedet ditt for søkemotorene (SEO – søkemotoroptimalisering). Dette er en prosess som tar tid, men som vil gi resultater. Vi dokumenterer det vi gjør gjennom ukentlige rapporter der du kan se hvordan nettstedet ditt klatrer i søkeresultatene.

Det er viktig å tenke på at SEO ikke har noen fasit, og at det derfor ikke er noen garanti for at man kommer til å oppnå de resultatene man ønsker. Kanskje har konkurrentene dine et langt større budsjett enn deg, eller at det av andre årsaker er vanskelig å rangere høyt på ønskede nøkkelord.