Sosiale medier - synliggjør bedriften på Facebook, Instagram m.m - Xmedia

Kom i gang på sosiale medier

Sosiale medier er ikke lengre noe nytt, men måten vi bruker de på forandrer seg hvert eneste år. Og det blir stadig større fokus på bedrifter og sosiale medier, og det er en unik kanal der du kan tale direkte til kundene dine, samtidig som de får en tilsvarende (svært enkel) kanal å kommunisere tilbake på.

Å være til stede på sosiale medier som Facebook, LinkedIn og Instagram vil være viktig for de fleste bedrifter. Annonsering på sosiale medier kan også være svært gunstig dersom man ønsker å nå ut til privatpersoner, ettersom man her selv i stor grad bestemmer hvem som skal se annonene sine. Vi hjelper deg med å komme i gang på sosiale medier!

Blant tjenestene vi kan tilby innen sosiale medier er oppsett av Facebook-sider, og tilsvarende kontoer på LinkedIn og Instagram. Vi designer elementer som gjør at siden passer med bedriftens øvrige profil. I tillegg kan vi ta oss av all drift av sosiale medier, slik at du ikke behøver å bekymre deg for at sidene ikke oppdateres ofte nok.

Annonsering på sosiale medier, primært Facebook, er også noe vi kan bistå med. Dette vil primært være gunstig for bedrifter som selger produkter mot privatmarkedet, men kan også være aktuelt for B2B. Ta kontakt med oss for et møte angående sosiale medier.