Med hele fire ulike avdelinger fordelt over to lokasjoner i Trondheim og på Melhus, så er vår tjenesteliste omfattende. Finn ut mer om våre mest populære tjenester under her. Snart lanserer vi også en online produktkatalog!

Web- og nettsider

I 2017 er det nærmest en selvfølge at du skal være tilgjengelig på nett. Vårt utviklingsteam hjelper deg med responsive nettsider og avanserte nettbutikker.

Se tjenester

Grafisk design

Ny logo eller oppfriskning av den gamle logoen fra 90-tallet. Eller hva med en helt ny grafisk profil? Vårt designteam skaper en egen identitet for bedriften din.

Se tjenester

Print

Selv om mye digitaliseres i disse dager, så er det fortsatt mye som skal printes. Alt fra visittkort og prospekter til folie og plakater - vi printer det meste.

Se tjenester

Digital markedsføring

Markedsføring koster penger, men det koster deg trolig enda mer penger å miste kunder fordi du ikke er synlig på nett. Vi hjelper deg med dette, naturligvis.

Se tjenester

Skilt- og messeutstyr

Store LED-skilt, eller små informasjonsskilt. Bannere, rollups og spesialdesignet messeutstyr. Vi kan levere det meste - både stort og smått.

Se tjenester

Profilartikler

Genser, t-skjorte eller caps - alt kan bære logoen til bedriften din. Det kan også penner, kopper og mye annet, og vi produserer og leverer det meste.

Se tjenester

Slik er maskinparken vår

Med produksjonshall både på Lade i Trondheim og på Melhus like utenfor Trondheim, sier det seg selv at vi har stor kapasitet for produksjon av alle de overnevnte tjenestene. Vi har moderne maskiner for alle formål, det seg være print av skilt, print av brosjyrer/magasiner og visittkort eller trykk på t-skjorter og krus. Nysgjerrig på hvordan vi hjør det? Her kan du få en liten omvisning av vår maskinpark og vårt anlegg for produksjon.

Bli med på en liten omvisning »

Hvem gjør jobben?

Før du bestemmer deg for å samarbeide med oss, så har du helt sikkert lyst til å bli noe bedre kjent med oss. Vi er en nøye sammensatt gjeng der hver person har spesialkompetanse på akkurat sitt felt. Det er akkurat dette som gjør oss til den komplette leverandøren vi faktisk er! Klikk på lenken nedenfor for å finne ut hvem som jobber i Xmedia, så blir vi gjerne bedre kjent over en kopp kaffe.

Hils på de dyktige medarbeiderne i Xmedia »