Tshirt.no er en avdeling i Xmedia AS. Xmedia har Midt-Norges ledende silketrykkeri. Produksjonen foregår på Melhus, 15 km sør for Trondheim. Med silketrykk kan man trykke på en rekke ulike materialer som tekstiler, selvklebende folie, plast, metall, keramikk og glass – ja stort sett det meste.  For mindre opplag har vi også mulighet for DTG-Print (direkte pring på klær), samt transferfolie. Vi har også to broderingsmaskiner. Disse gir et godt supplement om man ønsker en annen og ofte mer eksklusiv merking av produkter.

Å se et budskap i nye sammenhenger; på mennesker, på jobb, i sosiale rom vekker oppmerksomhet. Klær og produkter med profilering er et medium som står folk nært. Gjennom et personlig og godt samarbeid vil vi gjerne inspirere deg til å lage gode reklame- og trykkløsninger for deg og dine kunder. Det eneste vi ikke kan trykke på er vann. Utover det er det din egen kreativitet som setter grensene.

Vi jobber hver dag for å gi deg trygghet når du bestiller trykk og profilklær til store eller mindre prosjekter.

 


 

Display.no leverer deler til butikkinnredning og displaymateriell. Egen produksjon i Trondheim i kombinasjon med import. Vi leverer spesialtilpassede løsninger og har i tillegg en rekke standardprodukter i sortimentet. Display ble etablert i 1994 og er i dag en del av Norservice konsernet.

Vi har utstyr for fresing (CNC), kapping, vakuumforming, stansing og bøying av plast. Vi har moderne maskinpark for digitalprint i store og små formater, alt fra kataloger til store plater og bannere. Vi har også en avdeling i Polen for større serier. Vi har en stor monteringshall og lager i Trondheim.

Vi lager 3D-skisser med idé og løsningsforslag til kundene. Vi er med på befaring hos sluttkunde om ønskelig og leverer alt fra idé – prototyp – prøveserier – produksjon – distribusjon og installasjon / montering. Vi kan ta oss av lager og distribusjon, samt oppfølging i butikk etter at varene er levert.