Vindusfolie har mange formål. Man kan foliere deler av et vindu for å unngå for mye innsyn, og man kan bruke dekorfolie eller frostfolie for at butikken/bedriften skal se bra ut fra utsiden. Eller kanskje for å formidle et budskap? Mulighetene er mange!

Fordelen med å velge Xmedia dersom du eller din bedrift trenger vindusfolie eller dekorfolie, er at vi kan hjelpe deg hele veien fra idé til ferdig montering.

Våre rådgivere og vårt salgsteam hjelper deg med å finne en passende folietype for din bedrift og dens profil, før designavdelingen tar over jobben med å utforme eventuelle spesialønsker for folien.

Vi leverer alle typer folie

Deretter produseres den «in-house» av vårt produksjonsteam, før våre egne montører sendes ut til bedriften din!

Med andre ord kan du bestille vindusfolie og andre typer foliedekor hos oss, få det skreddersydd og få det montert. Alt på én faktura.

Vindusfolie kan være aktuelt enten du driver egen butikk, eller driver en bedrift med store glassvinduer der redusert innsyn er ønskelig, som ved bruk av frostet vindusfolie. Enkelte ganger vil man rett og slett profilere bedriften bedre, og da kan vindusflatene også være en ypperlig anledning for dette.

Folie må ødvendigvis ikke monteres på vinduer. Her er det blant annet montert på vegg på Lerkendal hos Rosenborg.

Bjørn Tore Boquist
Web- og systemutvikler
Bjørn Tore jobber som web- og systemutvikler hos Xmedia. Siden han lagde sin første nettside så langt tilbake som i 2001, har webutvikling og webdesign gått fra å være en hobby til å bli en fulltidsjobb. Etter å ha drevet eget firma i flere år ble Bjørn Tore en del av Xmedia i 2015.

bt@xmedia.no